Ce ne facem dacă am luat cateva kilograme în pandemie?

Ce ne facem dacă am luat cateva kilograme în pandemie?
Intr-adevar, pe multi dintre noi pandemia ne-a obligat sa lucram confortabil de pe canapea, sa mancam diferite bunatati si sa uitam de diete.

Daca acum te ingrijorezi ca s-au adunat cateva kilograme nu dispera. Poti arata extraordinar daca stii ce tip de rochii sa alegi, astfel incat sa te pui in evidenta.

Cum alegem rochia perfecta pentru a ascunde burta


Cel mai greu de ascuns este, din pacate, burtica. Pentru a scapa de ea trebuie, intr-adevar, ceva exercitiu, dar asta nu inseamna ca nu mai poti purta nicio rochie.

Cele mai bune artificii, fie ca alegi rochii de zi sau rochii de ocazie, sunt rochiile in clos. Bineinteles, si rochiile care au talia marcata de o curea sau cordon sunt ideale pentru femeile cu burta.
Aceste accesorii care subtiaza, desi atrag atentia, au rolul de a evidentia cea mai subtire zona a taliei. Pentru un rezultat pe masura alege accesorii finute.

Un decolteu in V este de asemenea recomandat, caci atrage atentia asupra bustului si a fetei.

Pentru a ascunde burta alege mai bine catifea sau jerse atunci cand vrei sa porti o rochie mulata care sa arate frumos chiar si pe o silueta cu forme.


Ce modele de rochii aleg femeile cu soldurile late

Sunt femei si femei, cum ne place sa spunem. Unele pun in partea de sus, altele in partea de jos, iar aici ne referim mai ales la solduri.

Chiar daca unele femei sunt multumite cu soldurile lor, exista si femei care opteaza pentru rochii care ascund soldurile, mai ales ca se considera femei plinute.

Se pare ca rochiile petrecute, se potrivesc perfect femeilor cu solduri late, pe langa faptul ca sunt în tendinte, sunt si foarte feminine. De asemenea, rochia in forma de A, de lungime medie, usor sub genunchi te poate ajuta sa afisezi silueta la care visezi.


Da, avem tipsuri pregatite si pentru persoanele minione

Ai impresia că ar trebui sa fii mai inalta ca sa porti rochia de ocazie la care visai? Te demoralizezi cand te gandesti ca daca aveai cativa centimentri in plus nu s-ar fi vazut kilogramele?

Ei bine, avem cateva ponturi pregatite pentru tine. In primul rand, pune-ti trasaturile in evidenta. Chiar daca inaltimea nu este punctul tau forte, nu uita ca esentele tari se tin in sticlutele mici.

Nu toate am fost inzestrate cu inaltimea pe care ne-o doream si daca si tu faci parte din categoria femeilor care nu se bucură de acest atuu, nu te panica. Este adevarat ca rochiile foarte voluminoase nu avantajeaza femeile minione, dar poti oricand opta pentru o rochie in forma de A sau dreapta. Ascunde cu succes imperfectiunile si confera iluzia de subtiere a siluetei.

Daca nu esti fan rochii, poti oricand opta pentru o fusta de tip trapez alaturi de un tricou sau o camasa.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!