Cum ne îmbrăcăm de Paște. Sfaturi și idei pentru o ținută WOW!

Cum ne îmbrăcăm de Paște. Sfaturi și idei pentru o ținută WOW!

Paștele este atât de aproape și trebuie să te pregătești temeinic. Pe lângă bucatele cele mai alese, ouăle roșii, pasca, cozonacii, nu trebuie să uiți nici de tine, și mai ales de mult așteptatele ținute de Paște.

Și te anunțăm de pe acum că în trend în acest sezon nu sunt doar nuanțele de roșu și galben, ci te surprindem și cu alte nuanțe încântătoare care te vor pune în evidență.
Ți-am pregătit un articol special cu sfaturi și idei de ținute numai bune pentru un rezultat cu adevarat wow.

Outfit-ul perfect perfect pentru restaurant

Chiar dacă anul 2020 nu a fost unul foarte plăcut, putem transforma anul 2021 într-unul  pe care-l poți petrece alături de cei dragi în oraș. Așa că, dacă decizi să petreci una dintre cele mai importante sărbători din an la un restaurant, ei bine, am gândit un outfit numai bun de scos la plimbare. Aici ținuta trebuie să fie mai elegantă, ușor casual, dar care trebuie să îți confere rezultatul dorit. Unul senzațional, că doar odată-i Paștele!

Cu siguranță stilul tău trebuie să se reflecte în alegerea făcută, dar pentru astfel de locații în tendințe și la mare căutare sunt în continuare rochiile cu imprimeuri florale, ușor asimetrice, precum rochia casual asimetrica din voal Himeea.


Totuși, este foarte important să îți alegi rochia care te reprezintă cel mai bine și care-ți pune atuurile în valoare. Dacă vrei să întorci toate privirile către tine îndrăznește să porți o rochie în nuanțe puternice, în cloș care să-ți permită inclusiv să te miști în voie, dar care îți conferă și eleganța.

Noi îți propunem rochia midi din in grena Olgus din noua colecție All Boutique, potrivită pentru astfel de evenimente.


Dacă vrei o rochie care să îți garanteze eleganța absolută, poți opta cu încredere pentru faimoasa little black dress, inspirată din stilul unic a lui Coco Chanel, cu pliuri. Pentru o astfel de ținută îți propunem rochia office neagra cu maneci scurte si pliuri Anias,ce poate fi accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto roșii.

Cum ne îmbrăcăm pentru un Paște în familie   

Când știi că mai sunt doar câteva zile până la Paște, parcă și spiritul lui te urmărește. Te gândești cum să pregătești casa, ce bunătăți să pui pe masă, ce filme să mai vizionezi și mai ales, ce ținută festiva sa alegi pentru ziua de Paște. Primul gând este o ținută casual? Dar ce zici de o aparitie glamour, chiar la tine în living? Parcă sună mai bine apariția glamour!

Indiferent că alegi să petreci Paștele acasă sau într-un alt loc, stilul tău trebuie să se reflecte în totalitate, iar outfit-ul ales trebuie să îți reprezinte stilul. Fie că optezi pentru stilul casual sau elegant, în colecția All Boutique sigur vei găsi ținuta perfectă pentru fiecare eveniment. 

Alegerea clasică: rochia roșie

Să colindăm puțin prin noua colecție All Boutique în căutarea unei ținute perfecte. Am vorbit despre imprimeuri florale, ce alte nuanțe am putea alege, dar nu trebuie să scoatem din schema nici legendara rochie roșie. Cum era? Roșie ca focul să-ți surâdă norocul? Iar pentru un efect spectaculos, asortează rochia office rosie cu nasturi aurii Luiza cu o pereche de pantofi stiletto nude și accesorii prețioase, dar discrete. 

Bluzele cu tematică 

Ne-am legat de prima zi, dar nu o uităm nici pe a doua. Dacă alegi să petreci ziua de Paște alături de cei dragi, acasă, ai nevoie și aici de o ținută elegantă, dar în același timp comodă.

Iar partea superioară face toată treaba. Iar pentru a obține un outfit elegant dar și comod, poți opta pentru topuri ce pot fi ușor accesorizate cu o pereche de pantaloni din piele, blugi sau fuste în cloș. Iar una dintre opțiuni este chiar topul roz Zana cu bretele fundita.


Și gata! Ai o ținută de Paște demnă de admirat. Alege să arăți superb anul acesta în produsele pe care le găsești pe https://www.allboutique.ro/

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!